Anderen over Bernadette

Ik wilde een darmkuur doen, maar kon daar wel begeleiding bij gebruiken. Daar heb ik Bernadette voor gekozen. Ze vertelde mij wat ik kon verwachten en waarin zij mij kon steunen. Het is mij zeer goed bevallen. Na de kuur ben ik diverse keren terug geweest voor massages en gesprekken. Die zijn voor mij altijd verhelderend. Ik vind het fijn om bij Bernadette te komen en voel mij welkom bij haar.

De manier van werken van Bernadette vind ik heel fijn en veilig. Het is accepterend in wat is en geeft ruimte aan wat was. Het is fijn dat ze meerdere mogelijkheden heeft om aan te sluiten bij datgene wat onderhuids speelt. Het heeft mij opgeleverd dat ik kan toegeven aan wat mijn lichaam en hart aangeven. Eerder wees ik dat met mijn hoofd af. Ik heb weer respect voor mezelf, geef mezelf ruimte en voel me completer. Ik heb weer vertrouwen in mijn eigen mogelijkheden.

Soms maak ik met duidelijke klachten een afspraak voor een consult. Vaak met minder duidelijke klachten. Maar altijd is er veel aandacht en zorg en ga ik als een ander mens fluitend naar huis. Ik ga naar Bernadette, als ik voel wanneer ik het nodig heb. Ik vind er een luisterend oor die op het juiste moment doorvraagt en mij in mijn waarde laat, zonder oordeel. Het levert mij inzichten en adviezen op die ik in het dagelijks leven makkelijk kan inpassen. Vaak krijg ik een heerlijke behandeling, om mijn energie door te laten stromen. Zo voel ik me weer ontspannen.